top of page

Integritetspolicy

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på annat sätt. Dessutom samlar vi in ​​Internetprotokollet (IP)-adressen som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; Lösenord; dator- och anslutningsinformation och köphistorik. Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidsvarstider, längd på besök på vissa sidor, information om sidinteraktion och metoder som används för att surfa bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-post, lösenord, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in ​​personlig information du ger oss såsom ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål: För att tillhandahålla och driva tjänsterna; För att ge våra användare löpande kundhjälp och teknisk support; För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga tjänsterelaterade meddelanden och reklammeddelanden; För att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och/eller härledd icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster; För att följa alla tillämpliga lagar och förordningar.

bottom of page