top of page
Image by Chad Kirchoff
Vi erbjuder Service & Reperationer
av alla bilmärken
SERVICE AV ALLA BILMÄRKEN

Vad gäller bilservice har vi kunskapen och erfarenheten som krävs för att kunna arbeta med alla bilmärken, även alla bilmodeller. I en bilservice ingår kontroll av lampor, vätskor, bromsar, däck och mycket mer.

Genom en bilservice ser vi till att kontrollera så att er bil mår bra och att det inte finns några fel på den. Mindre fel kan vi fixa direkt medan vi kan behöva boka in en ny tid vid större problem.

Boka bilservice redan idag genom att kontakta oss! Har du några frågor är det bara att höra av dig till oss, så svarar vi på samtliga frågor ni har. Tveka inte på att ta kontakt med oss.

VI REPARERAR DIN BIL

När er bil är i behov av reparation är ni varmt välkomna till oss på Bilteknik Bergshamra AB.

 

Vi åtar oss små såväl som stora arbeten när det gäller bilreparationer. Vår biltekniker har mer än flera års erfarenhet inom branschen, vilket gör att ni som kunder kan vara helt trygg i att vi kan hjälpa er.

Vi har ett samarbete med Europcar. Det innebär att våra kunder har möjlighet till en lånebil vid större reparationer och service. Det är något ett smidigt alternativ vi vill erbjuda i samband med reparation.

Kontakta oss
Verkstad
0176-139 49
Zackarias
076 - 34 54 451
Chatherine
0707-18 23 68
Hitta hit
bottom of page